vasárnap, augusztus 02, 2009

tojások…

kíváncsi lennénk, másoknak is sikerült-e már 2 (azaz kettö) darab tojást a mosogatógép mögé ejtenie? ugye nem kell külön elmesélnem, milyen remek dolog aztán az ebadta tojásokat onnan kikaparni? mert ugye nem is értem  miért, mire a járólapra leértek már nem voltak egyben. mondjuk nem a tojások tehettek róla, hogy olyan bizonytalan pozícióban kerültek  egy tálcára, amely persze mint várható v kicsit megbillent – ami a tojásoknak elég is volt. “ami leeshet, az le is fog esni” (murphy után szabadon).

1.folyománya: “és ha eltörhet, akkor tutira el is fog törni”.

2.folyománya: “ha a leglehetetlenebb helyekre elvileg befolyhat, gyakorlatilag is be  fog folyni”.prod_fettvégülis még örülhettem, hogy a dolog ilyen  szerencsés kimenetellel végzödött. akár mind a 8 tojás is leeshetett volna. és az is milyen jó, hogy a mosogatógépen kívül csak az  hütögépet és a tüzhelyet kellett elhúzni ahhoz, hogy felszedjem/-moshassam a tojásokat. meg így legalább hozzáfértem ezen gépek minden oldalához, amelyeket így könnyedén le tudtam mosni, zsíroldani… mindigh elcsodálkozom, mennyi trutymó ragad le az ilyen helyeken. meg is szoktam fogadni, hogy minimum évente mindent elöhúzogatok és tisztítok. aztán általában kivárom, hogy rákényszerítsen valami ilyesmi és akkor meg kell csinálnom… na de vasárnap reggel??? imádom a hétvégét és imádok a konyhában tenni-venni!

2 valaki mondja meg/ komment:

trinity írta...

Hát, tojást bedobni oda nem tudok, mert be van építve-hiába próbálom:)))

De annak én is örültem, mikor múlt héten a mosogatógépem el kezdett kissé oda nem illő módon vizet kiengedni magából a kőre, amit ugye egyáltalán nem kéne....

Leszedtük azt a bizonyos alsó takarólécet, na én is találtam ott érdekes dolgokat.
Uri Gellert kéne megkérdezni, hogy a bánatba kerültek oda be, mikor az totál le van zárva???? Én is takarítottam:)))

murok marci írta...

na látod, milyen jó, hogy a motyogatógép vizet engedett. különben magadtól biztos nem takarítottál volna. én a mi esetünkben annak örültem, hogy nem volt beépítve;-)