péntek, június 19, 2009

viharként tombol már….

mázlim volt tegnap, hogy minden kisebb vagy nagyobb gond nélkül hazaértem. még azt is sikerült megoldanom, hogy felkaptassak a negyedikre. a tegnapi napon nem is nagyon csináltam mást, mint gondolkodtam, hogy mi is lehet. viszonylag korán lefeküdtem és még jól is aludtam, reggel mégis olyan voltam, mint akit jól fejbevertek. tegnap még gondoltam is, hogy érdekes, hogy nem fáj a fejem. ma reggelre aztán fájt. amolyan self-fulfilling prophecy. mint talán minden az életben.

  

reggel elmentem orvoshoz. nem a tegnapi dolog miatt. már szerdán kellett volna. de nem mentem, mert azt hittem, már nincs szükségem rá. hetek óta küszködöm egy makacs gyulladással. egy csomó mindent kipróbáltam: házi szerek, homöopatikus cseppek, homöopatikus tabletták, aztán végül antibiotikum. mivel utóbbi sem használt, egymás után kétfélét. idönként mindig  azt hittem, sikerült kilábalnom belöle, de pár nap múlva újra meg újra kiderült, hogy mégsem. mivel nem szoktam beteg lenni, lassan nyugtalanítani kezdett a helyzet.  na gondoltam, ma a végére járok, legalább legalább tudjam, van-e valami új eredmény. nincs. legalábbis szervi ok nincs. ezzel a lecke fel van adva. eddig is fel volt, csak nem foglalkoztam vele. úgy csináltam, mintha nem lenne. mert ugye amit nem látunk, az nincs is. legalábbis így tanultam. még akkor is, ha régen tudom, nem ilyen egyszerü ez.

szerencsém volt ma reggel: egészen szép idöben indultam és alig értem haza, beborult az ég és nagy égszakadás lett. két óra múlva meg sugárzó napsütés. ez a napfolyamán még kétszer váltakozott. sajnos amikor délután bevásárolni voltam épp elkapott egy jó kis zuhé, pedig megint szép idöben indultam:

ezeregy minden kevereg a fejemben. nem újdonságok, nagy felismerések, hanem régi, ismerös gondolatok ezek, amelyek most felszínre törnek és mindenféle irányba száguldoznak. olyasfélén, mint a felhök az égen. tán csak meg kéne, hogy lássam öket, mert, - ahogyan a felhökben az esö és mögöttük a napsütés – úgy benne van ezekben a gondolatokban is a probléma és annak megoldása is.

3 valaki mondja meg/ komment:

Ancsika írta...

Látom nálatok sem jobb az idöjárás, mint nálunk! :( Csak az a rossz, hogy otthonról meg azt hallani, hogy tombol a kánikula!
Mikor mentek nyaralni? és hová? Remélhetöleg jobb kedvre fogsz derülni és jobban is leszel, ha pihenhetsz egy kicsit. :)
Nettóban vettem olyan túrós izét. Hát tudod!!!! meg sem közelíti a mi Rudinkat. Ráadásul még valamilyen dohos mellékízt is éreztem rajta. Grr!!

murok marci írta...

ma már jobb idö volt ám. csak akkor zuhogott, mintha dézsábíol öntenék, amikor bevásárolni voltam *grrr*. jövö vasárnaptól leszünk két hetet az északi tengernél. szoríts, hogy legalább ne végig essen;-) nekem az epres meg a vaníliás bejött - persze mint csak rudi-pótlék. a párom meg egyenesen oda van töle. úgyhogy úgy tünik sikerült a célcsoportot eltalálniuk:-) az enyémek nem voltak dohosak (szerencsére).

Ancsika írta...

Szorítok az idöjárás miatt, bár elég szélsöséges mostanában :(