úgy adódott, hogy céklához jutottam, amelynek szép friss levelei voltak. utánanéztem, vajon ehetöek-e és már csak a színük miatt is ki kellett próbálnom, milyen saláta készíthetö belölük. különösen tetszett, hogy a levelek olyan igazán roppanósnak/ haraphatóak tüntek. úgy tünt, kellemes harmóniát alkotnak majd a lágy
madárbegy salátával. ezen kívül került még bele:
1 mozzarella apróra vágva
1 szelet serrano-sonka pirítva
1 marék csíra mediterrán
1/2 marék pirított fenyömag
néhány szem piros büszke/ pöszméte/ köszméte
salátaöntet:
1 ek narancsos balzsamecet
2 ek olívaolaj
1 tk juharszirup
só, zöldbors, örölt gyömbér
alapállásban is nagyon szeretem a salátákat, de ez aztán annyira finom volt, hogy nocsak….
0 valaki mondja meg/ komment:
Megjegyzés küldése