nem egy nagy szépség – így csupaszon, “frissen” az olajos szardíniás konzervböl. de egy kevés munkával és némi kiegészítökkel gyors és szemrevaló vacsora készíthetö belöle. mi pirítósssal és egy pohár borral ettük.
hozzávalók:
1 doboz jó minöségü szardínia
(semmiképpen se haldarabok úszkáljanak az olajban, hanem egész halacskák)
1 kevés puha vaj
1 ek citromlé
só, frissen örölt bors
friss petrezselyem
a szardíniát böröstül, gerincestöl, de olaj nélkül, szétnyomkodtam egy villával, hozzádolgoztam a puha vajat + citromlevet, sóztam, borsoztam, hozzákevertem az aapróra vágott petrezselymet. olyanok is szeretni fogják, akik meg nem ennék különben az olajos szardíniát.
0 valaki mondja meg/ komment:
Megjegyzés küldése