kedd, január 27, 2009

ricottás diós farfalle egy kis zölddel

DSC01971

ez a vacsora a véletlen vagy inkább a kényszer szülötte. létrejöttét köszönhette egy már két napja lejárt ricottának és két nagyon éhes embernek.

mialatt felfött a tésztának való víz, szétnéztem a hütöben és a következöket találtam:

egy marék zöld-saláta-keverék tegnapról (spenót, rukkola és egy piros színü saláta, aminek nem tudom a nevét)

két paradicsom

két szelet marhasonka

a megfött farfallét még forrón összekevertem a ricottával és egy kis olivaolajjal. rádobtam a felkockázott paradicsomot és az zöld salátát. sóztam, fehér borsot tekertem rá és megszortam egy kis pirított dióval és a felkockázott marhasonkával.

annyira finom lett, hogy biztosan nem ma készítettem utoljára.

0 valaki mondja meg/ komment: